JEKLENI vikend v Bohinju

Za vikend (27.8.) se je v Bohinju odvijal že 25. Triatlon jeklenih, kjer so se tekmovalci pomerili v 8 kilometrih veslanja, 16 kilometrih kolesarjenja in 8 kilometrih gorskega teka. 
Štart jeklenih kajakašev smo si ogledali tudi mi. Tekmovalci so bili prej elastični kot jekeni, saj jih je trema tresla kot zastavo.
 Žvički, trema . . . vsi elastični na štartu :P (Kvaliteta mojega snemanja ni ravno pohvle vredna).

Nekaj utrinkov pa sem uspela ujeti tudi na svojo spominsko kartico.
Ob strelu iz lovske puške so vesla veselo zapela
Nesrečen pristanek v vodi
Kljub smoli, vztrajno naprej



KAPO DOL 62ki, ki je tisti dan dokazal, da se vztrajnost izplača in da kljub začetnim težavam ne smeš vreči vesla v vodo. Nisem si mogla kaj, da nisem preverila njegovega rezultata - 23. mesto.

Medtem ko so veslači švicali na jezeru in se borili z 8 km jezerske gladine, ki ji ni bilo videti konca, smo si mi odpočili od navijanja in izkoristili čas za ...
. . . posedavanje na obali . . .
. . . globoke debate . . .
. . . ustvarjanje potičk . . .
. . . nastavljanje pred objektivom (foto: Taja Ž.) 1 . . .
. . . 2 . . .
. . . in podobne prismodarije :P
Tako je čas hitreje minil, dolgčas ni bilo, smeha ni manjkalo in prvi kajakaši so se kot bi mignil že vračali z druge strani jezera.
Še zadnji zavesljaji

Finiš in trd boj pred ciljem

O zmagovalcih ni treba preveč razglabljati, saj je potrebno preveč poguma, naporov in vztrajnosti, da se sploh odločiš za tak dogodek. Da pa še uspeš, je zmaga zagotovljena in zmagovalci so bili na koncu nedvomno VSI!

Priljubljene objave